tirsdag 10. mars 2009

farligt att förtära

Ferien er over. Akk og ve. Den har vært alt; farlig, gøy, trist, lat, minneverdig, koselig, stressende. Best av alt har den vært skolefri, for skolen er så utrolig plagsom og vi er lei. Heldigvis kan vi se frem til masse kos i overkommelig fremtid, så vi får holde ut. Og bite i det sure, råtne eplet med tyranniske ormer i.
Lilla er så fint for tiden!

På søndag stikker vi en tur innom Antony, og både han og vi gleder oss. Vi har litt forbredelser å gjøre. Og det blir en sann fryd i seg selv.
Om få uker reiser Sugarcandiezz bort for å rule Londons gater med ville gledesrop. Vi skal handle og danse og se på teater og drikke kaffe og ingen bekymringer ha, og vi har skrevet under på en hellig kontrakt om å oppføre oss som snille små barn. Huhu. Ikke nok med alt dette, vi skal skrive lange nydelige shoppinglister og gjøre research på butikker og barer. Vi er i vårt element!
Etter denne reisen skal vi ha enda en ferie, til ære for umm påske. Den skal vi feire med påskesnop i store mengder kombinert med dansing og soving. Yeah!
Etter alt dette er det bare å glede seg til sommeferien. So it ain't all bad.
Blått også!

Jeg gleder meg til å gå ut uten jakke.

Visdomsord (ifølge teposen min): where there is mastery there is no mystery.
OK.

HuhuugZ

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar